Dato: 15.12.2020

Artikel: JH-Trio opfylder kundernes særlige ønsker

Snedkeriet i Østbirk producerer døre og vinduer fra bunden med helt særlige mål eller et specifikt udseende

– Artiklen blev bragt i Erhverv+ Østjylland den 10 december 2020 

Lægger du vejen forbi JH-Trio Vinduer og Døre, så vil du straks opdage, at der ikke er tale om en fabrik. Producenten af døre og vinduer, som holder til i Sattruå ved Østbirk, er derimod et snedkeri, som værner om håndværk af højeste kvalitet og mulighed for at opfylde kundernes særlige ønsker.

Snedkeriet beskæftiger 6 mand, som producerer døre og vinduer helt fra bunden. JH-Trio Vinduer og Døres kernekompetencer er vinduer og døre i hårdttræ. Den største produktion er i mahogni, men snedkeriet producerer også i egetræ og teaktræ. Udover hårdttræ laver de også vinduer og døre i fyrretræ og lærketræ.

Et særligt præg

Ifølge Gitte Jensen fra JH-Trio Vinduer og Døre efterspørger mange husejere og bygherrer specialfremstillede døre og vinduer med helt særlige mål eller et specifikt udseende. Mange vil gerne sætte et helt særligt præg på deres byggeri, eller også er der tale om en renovering, hvor der skal bruges nogle specielle sprosser eller genskabes en dør eller et vindue fra en svunden tid.

– Alt bliver stort set lavet her på vores værksted. Derfor kan vi også sikre, at kvaliteten er helt i top. Den går vi aldrig på kompromis med. Vi sender ikke noget ud af døren, som vi er ikke fuldt ud tilfreds med, siger Gitte Jensen og tilføjer, at JH-Trio Døre og Vinduers produkter naturligvis også lever op til de nye energimæssige krav i Bygningsreglementet, som træder i kraft den 1. januar 2021. 

Leverer i hele landet

JH-Trio Døre og Vinduer sælger deres produkter til tømrermestre og trælaster i hele Danmark og enkelte steder i udlandet.

– Vi kan også levere til private, men det kræver, at de selv sørger for opmåling eller montering, siger Gitte Jensen og fortæller videre, at JH-Trios døre og vinduer sidder i alt lige fra parcelhuse, liebhaveri, restauranter, saunahytter til skihytter i Norge og Lejligheder i Frankrig. 

Ifølge Gitte Jensen er man altid velkommen til at kigge forbi efter aftale, så man kan se produktionen og fornemme arbejdet i snedkeriet.

Selvom vi har meget travlt, så tager vi os altid tid tid til at vise rundt og fortælle om vores produkter. Sådan er det, når man er stolt af det, man laver, siger hun.