Dato: 05.08.2020

Kvalitetsbevidst maskinsnedker til produktion søges

Vi ser en dejlig, positiv udvikling i vores produktion, og vi søger i den forbindelse en kvalitetsbevidst maskinsnedker, der har lyst til at være en del af vores team i produktionen.
 
Siden 1997 har vi produceret døre og vinduer af træ. Vi ser os derfor som en mindre, men rutineret spiller indenfor branchen, og vi søger en, der har lyst til være en del af holdet.
 
Vi søger dig​, som er uddannet maskinsnedker, og som ønsker at:
  • arbejde i et team, hvor trivsel, engagement og høj produktivitet går hånd i hånd.

  • dyrke og udvikle sit håndværk og faglighed. 

  • arbejde målrettet for en procesorienteret og trivselsskabende tilgang for dig selv og dine kolleger. 

  • formår at holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften. 

Vi kan til gengæld byde dig velkommen til en god og stolt arbejdsplads, hvor der er fokus på kvalitet. “​Dansk produceret topkvalitet leveret til tiden​” er en del af vores DNA, og vi dyrker det gode håndværk i et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel og produktivitet er vigtig.

Du kommer til at være en del af vores team med fire andre, engagerede dygtige kolleger. Sammen håndterer vi den daglige produktion af vinduer og døre i træ.

En del af vores produktionsanlæg er nyinstalleret, og med dette skal vi vise stigende produktivitet og salg, inden vi igangsætter "step 2" i en ambitiøs investeringsplan, der skal sikre vores forbliven på et konkurrencepræget marked.

Lyder det som noget for dig?

Kan du se dig selv som vores næste kollega, så kontakt direktør, Gitte Jensen, på tlf. 75 78 12 24 eller e-mail: info@jh-trio.dk​

Tiltrædelse 

Vi venter gerne på den rigtige