Bemærk: Vi holder ferielukket

Sammen yder vi høj dansk kvalitet

JH-Trio Vinduer & Døre fremstiller vinduer og døre i træ fra produktionslokaler i Østbirk ved Horsens.

Virksomheden har aner tilbage til 1962 hvor Jørn Henriksen etablerede Tømrer & Snedkervirksomhed i Snaptun mellem Horsens og Juelsminde. Trio Vinduer og Døre blev etableret i 1997 og et samarbejde omkring produktion og salg blev etableret i 2011 ved sammenlægningen af de to virksomheders produktion af vinduer og døre.

Samarbejdet er knyttet i et stærkt værdifællesskab med udgangspunkt i værdier der var sædvanlige "dengang". Gamle dyder der værnes om og er båret videret som kulturen i virksomheden den dag i dag.

Ordentlighed og redelighed kendetegner vores ageren i dagligdagen - fordi vi finder det naturligt.

Kvalitet handler for os ikke alene om produkter. Virksomhedens relation i forhold til "holdet af medarbejdere", leverandører, kunder og øvrigre interessenter skal opleves som værende af høj kvalitet.

Vi ser det som et mål, at opbygge langsigtede relationer med partnere. Ikke nødvendigvis med skrevne kontrakter, men ved alliancer der består naturligt, fordi vi kan identificere os med fælles værdier.

Vi gør ved andre, hvad vi ønsker de gør ved os - fordi det er så utroligt let.

Vi er bevidste om, at kunder er noget vi skal gøre os fortjent til - de betaler vores løn.

Vores kerne

Vores kernekompetence er vinduer og døre i hårdttræ. Den største produktion er i mahogni,  men vi producerer også i egetræ og teaktræ. Udover hårdttræ laver vi også vinduer og døre i fyrtræ - fingerskarret hvis elementerne skal males, men kan også tilbyde ubehandlet fyrtræ. Alle produkterne bliver selvfølgelig lavet efter kundens ønsker.

Spørgsmål?
Så ring til Gitte og få faglig rådgivning.
Har du brug for at vide mere om vores produkter, så ring endelig og få evt. et uforpligtende tilbud med på vejen.
bubble