JH-Trio

Trio Vinduer og Døre lægges sammen med JH Tømrer & Snedker's vindueafdeling.
JH Tømrer & Snedker og Trio Vinduer og Døre har kendt hinanden i mange år.

Produkterne vil fremover være minimum de samme, og selvfølgelig i den samme gode stabile kvalitet.

Sammenlægningen betyder, at vi fremover vil kunne levere enkelte døre og vinduer med kort varsel – helt ned til syv arbejdsdage.

Det kan for eksempel være aktuelt, hvis en dør eller et vindue bliver ødelagt i forbindelse med et indbrud eller hærværk.

I forbindelse med sammenlægningen skifter Trio Vinduer og Døre navn til JH-Trio Vinduer og Døre.

Fremover bliver det JH-Trio Vinduer og Døre i Sattrup, som producerer alle standard- og serieproduktioner af vinduer og døre, mens JH Tømrer & Snedker på værkstedet i Snaptun fremstiller specialelementer såsom forsatsrammer, indvendige døre, lister og diverse snedkerarbejde. Udover specialelementer skal Snaptun-værkstedet fremstillet delkomponenter til JH-Trio Vinduer og Døre i Sattrup.

JH-Trio Vinduer og Døre er selvfølgelig DVC-godkendt – Dansk Vindues Certificering – og CE-mærket, og det er med til at garantere en høj og ensartet kvalitet. 

 Vi er eksperter i individuelle løsninger
 

Alle produkter er certificeret af
Dansk Vindues Certificering.
Samt CE mærket.

Det tidligere Trio Vinduer & Døre  startede i 1997 som en traditionelsnedkervirksomhed, der fremstillede vinduer og døre i laden bag gården lidt uden for Horsens.
Det var brødrene Søren og Viggo Eslund samt Bjarne Jensen der ejede
virksomheden. Trio havde ved sammenlægningen 6 medarbejdere ansat.
 
Trio Vinduer & Døre`s hovedprodukt var og er i Mahogny, - både malede og olierede vinduer og døre, udestuer og karnapper, men fyrretræs vinduer og døre hørte også under konceptet hos Trio. Alle produkterne blev og laves stadig efter
kundens egne mål og ønsker.
  
JH-Trio Vinduer & Døre A/S | Sattrupvej 2, 8752 Østbirk  | Tlf.: 75 78 12 24 | info@jh-trio.dk